In mei 2020 was ik er klaar voor, mijn eigen bedrijf in foto- en videografie. Een hobby die uitliep tot mijn werk, en daar ben ik heel blij mee! Nu leg ik steeds meer mooie mensen vast, altijd met een lach want ik vind het ZO leuk. Met mijn vrolijkheid wil ik iedereen die voor mijn lens staat op zijn gemak stellen, zodat iedereen het net zo leuk vindt als ik!

Tjiez, hoe kom ik daar nou bij?
Vroeger toen ik klein was maakten mijn ouders altijd foto’s en filmpjes van mij en mijn zus. Ik vind het geweldig om dit terug te kijken en word er heel blij van. Ik denk dan ook dat mijn passie voor fotografie en film hierdoor is opgebloeid. 

Niet alleen passie voor fotografie en film in het algemeen, maar voor momenten vastleggen en bewaren. Dat is toch echt het leukste wat er is. Hoe fijn is het dat je altijd terug kan naar de momenten die je koestert.

De naam Tjiez vat voor mij alles samen, “tjiiieeezz” is wat ik altijd riep als ik dacht dat mijn ouders een foto maakten maar eigenlijk filmden. Ook vind ik vrolijkheid belangrijk en misschien heb je het al gemerkt, als je tjiiieeezz zegt, ga je vanzelf lachen. Voor mij dus een betekenis van film, fotografie, herinneringen, en een lach.

OVER MIJ